SDE: Festival d’animació infantil TOON A VILLE 2013 Encontre de Talents

SDE INFORMACIÓ
Màrqueting i comunicació

SEMINARI /
Festival d’animació infantil TOON A  VILLE 2013

Encontre de Talents

L’SDE, en col·laboració amb el festival d’animació infantil Toon a Ville, participa en l’organització de la sessió Encontre de Talents, programada en aquesta tercera edició.

HORARI I ESPAI
Dimarts 25 de juny, de 9.30 a 13.30 h.

Palau de la Virreina. La Rambla, 99. 08001 de Barcelona

Gràcies a la col·laboració de l’SDE, podràs obtenir un descompte del 25% sobre el preu oficial (20 Euros).

Preu SDE: 15 Euros.

Per accedir al programa complet i inscriure’t al seminari, entra al web de Toon a Ville i, quan correspongui, indica el codi de descompte ToonSDE“.

PROGRAMA

9.20 – 9.30 h. Obertura de la sessió a càrrec d’Alfred Sesma, director de Toon a Ville;  Marc López, director de l’Àrea de l’Audiovidsual de l’ICEC, i Inés Garriga, directora de Creativitat i Innovació de l’ICUB.

9.30 – 10.00 h. Sergio Marco, gerent d’Everis;  Marco Romeo, director del màster en animació de la Universitat Pompeu Fabra i director de la sèrie, i Lorena Díaz Arrondo, directora creativa, presenten el projecte de la sèrie Noa & Max. Atrapats a Electrònia.

10.00 – 10.30 h. Adrià Garcia i Alfredo Torres, membres de l’estudi Headless, ens apropen la seva experiència d’excel·lència empresarial, que ha estat possible gràcies a una estructura petita, flexible, centrada en el talent i amb una estricta orientació internacional.

10.30 -11.00 h. Shamih Majumdar, director de desenvolupament de noves sèries a The Walt Disney Company, ens plantejarà com des d’una gran companyia exploren el talent internacional i aposten per les que han de ser les noves produccions.

11.00 – 11.30 h. Pausa

11.30 – 12.00 h. Toni Albert, conseller delegat de Motion Pictures, i Xavi Mas, responsable de Desenvolupament i Coproduccions de Continguts d’Animació de Motion Pictures, ens parlaran de la distribució internacional de continguts.

12.00 – 12.30 h. Javier Fesser i Luís Manso, de la productora Películas Pendelton, presenten la producció de la versió animada en 3D de Mortadelo y Filemón, una de les estrenes més esperades de la producció estatal de llargmetratges d’animació.

12.30 – 13.30 h. Antonio Naranjo, de Kid’s Cluster; Marta Poal, directora de màrqueting de Chupa Chups Perfetti Van Melle; Xavier Benzekri, director de marca de Biplano, i Daniel Rossinés, director general de Comansi, ens explicaran com les empreses d’alimentació, de joguines i d’animació poden generar oportunitats compartides.

Les sessions es faran en català, castellà o anglès sense servei de traducció.

 

Amb la col·laboració de:

Generalitat de Catalunya - Servei de desenvolupament empresarial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*