El servei educatiu del Liceu presenta la seva oferta d’espectacles i activitats per al proper curs escolar

Logo - Liceu
Così FUN tutte

En el curs 2012-2013 més de 41.000 alumnes, prop d’uns 900 centres escolars, van assistir a algun espectacle o activitat del Servei Educatiu del Gran Teatre del Liceu.

Entre el 26 de juny y el 5 de setembre, les escoles que ho desitgin podran realitzar la preinscripció a les activitats escolars que organitza el Servei Educatiu del Liceu per al curs 2013-2014.

A través del seu Servei Educatiu, el Gran Teatre del Liceu col·labora en la formació del públic escolar apropant-los al món artístic a través d’espectacles i activitats adaptades a cada edat que mostren diversos gèneres artístics com la òpera, la dansa o les marionetes amb gran qualitat musical, artística i escenogràfica.

L’oferta d’espectacles i activitats dirigides al públic escolar per al proper curs inclou la programació d’ El Petit Liceu, que tindrà lloc al Gran Teatre del Liceu i en altres espais habituals com el Teatre -Auditori Sant Cugat i l’Auditori de Cornellà. Les obres que es podran veure al llarg del curs escolar 2013-2014 seran: El superbarber de Sevilla, La petita flauta màgica, Guillem Tell, La Ventafocs, La casa flotant, Petruixka, Allegro Vivace, Cantant amb el Cor, Els músics de Bremen i Così FUN tutte.

Les escoles també podran optar per realitzar altres activitats. En concret, les del pròxim curs són: El misteri de la partitura, visita guiada per a educació infantil que consisteix en un joc de pistes que condueix als alumnes pels espais del Liceu; les Visites guiades al Liceu, per a nens a partir de 6 anys, que descobreix el teatre des d’ un punt de vista històric i artístic;L’ òpera: una emoció, una activitat educativa per als alumnes d’ESO, cicles de Formació Professional i batxillerat que, mitjançant una visita i un audiovisual, apropa l’òpera als joves; Assajos generals a la Sala Principal del Liceu, al qual poden assistir alumnes a partir dels 16 anys, en grup i amb professorat; i Què es fa en un teatre d’òpera?, una activitat molt interactiva per als alumnes d’ESO i batxillerat, que els permet descobrir tot el què hi ha darrere del teló.

A més, el Servei Educatiu del Liceu coordina els continguts de les guies didàctiques que s’ofereixen vinculades a cada espectacle i organitza sessions de formació per al professorat.

El Servei Educatiu del Liceu
A través del Servei Educatiu, el Gran Teatre del Liceu aporta tots els recursos pedagògics per col·laborar en la important labor del professorat. Durant el curs 2012-2013 més de 41.000 alumnes, d’uns 900 centres escolars, van assistir a algun espectacle o activitat del Servei Educatiu del Gran Teatre del Liceu.

Més informació:
SERVEI EDUCATIU DEL LICEU
93 485 99 23 / servei.educatiu@liceubarcelona.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*