La Fira Mediterrània de Manresa destina 3.500 entrades gratuïtes per a escolars – Teatralnet Notícies

La Mediterrània destina 3.500 entrades gratuïtes per a escolars
Publicat per Regió 7 09/07/2013

Inici

Nats Nus; Joan Alfred i fem Sonar les Musiquetes; Fura i Albena Teatre. Aquestes són les quatre companyies que participaran enguany en el programa FiraEscoles de la setzena edició de la Fira Mediterrània de Manresa, el dijous i el divendres 7 i 8 de novembre, al teatre Conservatori i al Kursaal. Enguany, la Mediterrània posa a disposició dels centres educatius prop de 3.500 places repartides en deu sessions i els centres poden fer les seves demandes fins al 10 de setembre. La fira assumeix el cost de la secció FiraEscoles i els alumnes en poden gaudir gratuïtament.

Els espectacles del FiraEscoles són Món. Quan tanco els Ulls, de Nats Nus (dansa); Musiquetes de paper, de Joan Alfred i Fem Sonar les Musiquetes (música); Celestes, de Fura (circ); i Kafka i la nina viatgera, d’Albena Teatre (teatre). L’edició d’enguany amplia el seu repertori artístic amb la disciplina del circ.

Teatralnet Notícies: La Mediterrània destina 3.500 entrades gratuïtes per a escolars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*