Espectacles infantils cada tarda de divendres — Ràdio Calella TV

L’Ajuntament de Calella continua amb l’aposta ferma d’entreteniment per als més petits, amb els espectacles que cada divendres a la tarda es fan al Passeig Manuel Puigvert.

Espectacles infantils cada tarda de divendres

L’espectacle Trencamandres inicia la temporada d’espectacles infantils

 Informa: Sònia Montañola

La programació és variada i inclou espectacles de música, titelles, contes i teatre, pensada per fer passar la millor estona possible a la mainada de la ciutat: “són espectacles molt frescos i molt variats. El típic músic que fa cantar cançons tradicionals, que fa ballar una miqueta, passant per les titelles, els contes, una mica de tot per tal que sigui un moment d’esbarjo, de que els nens es puguin relacionar entre ells, que riguin, i que els pares també hi participin”, ha dit el tinent d’alcaldia de Ciutadania de l’Ajuntament de Calella, Xavier Arnijas.

Com cada any els espectacles s’han programat al llarg del mes de juliol i agost. La novetat d’enguany és que per primera vegada s’han repartit entre el Passeig de Manuel Puigvert i el Pati de la Biblioteca: “la idea és seguir potenciant la biblioteca com espai lúdicocultural de primer ordre. Estem fent un munt d’activitats noves al pati de la biblioteca. Aquest format estival al pati està donant molt bon resultat, i per això anirem intercalant al juliol al passeig de mar i a l’agost a la biblioteca”, ha explicat Arnijas.

Així doncs, els tres últims divendres del mes d’agost, la programació es traslladarà al pati de la biblioteca. El dia 16 amb l’espectacle “Sota les Onades” a càrrec de Mon Mas; el dia 23 amb el conte “Les 7 Cabretes i el Llop” , i “Aladí i la Làmpada Meravellosa” que explicarà la Mercè Llobet, i el dia 30 d’agost serà el torn de “L’Arbre Generós” a càrrec de la companyia La Bicicleta.

De la programació d’aquest juliol, avui mateix a les 17h de la tarda i al passeig de mar, la companyia Trencamandres presentarà un espectacle d’animació infantil. El dia 19 Rah-mon Roma explicarà “Contes i Instruments del Món”, i el 26 Noé Rivas presentarà un espectacle de música que porta per nom “Cantarellejant”.

De cara als dos primers divendres d’agost, el dia 2 Festamusic presentarà l’espectacle de prínceps i princeses “Dreams”, i el dia 9 la companyia L’Estenedor Teatre farà una representació de titelles titulada “Roda el Món”.

Espectacles infantils cada tarda de divendres — Ràdio Calella TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*