La companyia de dansa ‘La reina Rosamunda’ estrena ‘Escenes d’Infants’

Escenes d'Infants - La Reina Rosamunda - fulles

El passat 6 de juliol es va estrenar, dins les Nits Culturals de Sant Pere Sallavinera, l’espectacle de dansa per a tots els públics Escenes d’infants. Es tracta de la primera producció de “El ballet imperial de reina Rosamunda”, una companyia creada pels membres de “La companyia del príncep Totilau”, que es dedicarà exclusivament a la creació d’espectacles de dansa per a públic familiar.

Escenes d’infants parteix de la música per a piano de Frederic Mompou, i evoca els valors més importants de la infantesa: la llibertat, l’alegria, l’humor, la senzillesa, la imaginació, el joc i la innocència. Podeu trobar-ne més informació a la web

El ballet imperial de la reina Rosamunda

Tel. 675 653 891

Escenes d’infants de Frederic Mompou from Ca l’Ubú on Vimeo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*