Mini Club Infantil fins al 31 d’agost a la Platja Gran (Platja d’Aro)

Mini Club - Platja d'Aro

Cada dia fins al 31 d’agost per a infants de 3 a 12 anys

Segona edició del Mini Club Infantil–Ludoteca de l’1 de juliol al 31 d’agost a la zona sud de la Platja Gran, al final de Passeig Marítim en la seva confluència amb el Passeig Ridaura, en un espai de 200m2. Com a novetat, enguany s’ha ampliat el servei a tots els dies de la setmana, l’horari passa a ser continuat i s’amplia en dues hores –d’11 a 17 h. L’accés és gratuït –però limitat a una hora per usuari-, adreçat a infants de 3 a 12 anys, i està dinamitzat per un equip educatiu de monitors amb coneixements d’idiomes.

S’hi ofereixen tallers, manualitats, jocs de platja, i un inflable gegant, entre d’altres activitats. L’estiu passat el van utilitzar més de 3.000 infants. La regidoria de turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro manté la seva aposta vers el turisme familiar amb un ampli programa d’activitats infantils durant tot l’estiu (pdf), amb tallers, visites guiades i propostes animació. Un conjunt d’accions emmarcades en l’objectiu d’assolir aquesta tardor l’acreditació com a Destinació de Turisme Familiar (DTF) de l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya, i que només tenen 13 poblacions.

Més enllà de l’oferta del Mini Club, també s’han programat tallers, espectacles i propostes d’animació infantil. Com a novetat d’aquest estiu s’ofereixen visites guiades teatralitzades a la Vil·la Romana de Pla de Palol amb la Cia. La Minúscula, i al Nucli Antic de Castell d’Aro amb la col·laboració de la Cia. El Finestral. També a la Biblioteca Mercè Rodoreda s’hi fan sessions de contes, tallers infantils, i la campanya de promoció de la lectura Llegir té premi!. Altres activitats per al públic familiar són la circulació de mini trens al Parc de l’Estació, el Museu de la Nina o el Mercat Medieval de Castell d’Aro.

Publicat a http://ciutada.platjadaro.com/inici-mainmenu-1/item/1777-mini-club-infantil-%E2%80%93-ludoteca-a-la-platja-gran.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*