Festa Major del Poble Espanyol de Barcelona, aquest diumenge

logo_poble espanyol

El Poble Espanyol oferirà diverses activitats per a tota la família el diumenge 22 de setembre, amb motiu de La Festa Major

  • El proper 22 de setembre, el recinte de Montjuïc celebrarà la seva gran festa, que inclourà més activitats que mai, especialment pels més petits: castell inflable durant tot el dia, espectacle de dansa contemporània i teatre de gest, cercavila amb xaranga i xanquers, i la presentació d’un nou joc anomenat el Nan Casteller, entre d’altres
  • L’acte central del dia serà una botifarrada popular que es cuinarà a la Plaça Major, on hi haurà parades dels més diversos productes catalans, de primera qualitat i artesans. Els més grans podran gaudir, a la tarda, d’un tast de vins

Festa Major del Poble Espanyol 2012Barcelona, 23 d’agost de 2013 – El proper diumenge 22 de setembre el Poble Espanyol celebrarà la seva Festa Major, i ho farà amb una jornada de portes obertes a ciutadans i visitants, que podran conèixer tots els racons del Poble i gaudir, durant tot el dia i de manera gratuïta, de les activitats que s’han previst especialment per aquell dia, dirigides a tota la família, i més variades que mai. També serà una bona ocasió per conèixer tot el que el Poble ofereix pel que fa a arquitectura, gastronomia, art contemporani i artesania.

Un ampli ventall d’activitats per als més petits

D’11:30 h a 17:30 h hi haurà instal·lat a la Plaça Major un gran castell inflable per als més petits. També hi haurà xanquers (11 h), cercavila amb xaranga i xanquers (12 h) –que es repetirà a les 16:30 h– i plantada de gegants (13 h). A les 12:30 h, a l’Espai de Teatre s’hi podrà veure l’espectacle Els colors del Tic-Tac, una proposta dirigida a tots els públics que combina dansa contemporània i teatre de gest. A més, al migdia rebrem la visita dels “xefs” del Poble, dos cuiners molt estrafolaris i divertits que faran passar una bona estona a petits i grans.

A les 15 h els nens podran descobrir, a la glorieta de la Plaça Major, el Nan Casteller, un nou joc de construcció inspirat en els castellers, amb peces de fusta natural que consisteix en construir castells, com més alts millor, evitant que caiguin. Es tracta d’un joc que convida a jugar, a aprendre i a conèixer una arrelada tradició catalana de manera lúdica i divertida. El Nan Casteller és una aventura impulsada per joves emprenedors de Tarragona.

Una àpat popular i de qualitat

Un dels actes importants de la Festa Major del Poble Espanyol serà el dinar, un àpat popular que consistirà en el següent menú: botifarra de pagès de Vic amb mongetes, postre, vi o aigua i pa (IGP pa de pagès català). El dinar, que tindrà un preu de 7,5€ amb l’entrada anticipada per persona, es cuinarà a la mateixa plaça del recinte, on hi haurà instal·lat el Gastromercat, un conjunt de parades de productes catalans, artesans i de qualitat: coques i magdalenes, vins, cervesa artesana, embotits, formatges, gelats i xocolata, entre d’altres.

La jornada es completarà amb una activitat dirigida als adults que consistirà en un tast de vins a l’Espai Massana a càrrec de l’establiment Arribes del Duero del Poble Espanyol, especialitzat en embotits ibèrics i vins.

El 22 de setembre es podrà accedir també de manera gratuïta al Museu Fran Daurel, que inclou més de 300 peces de primeres figures de l’art contemporani com són Miró, Dalí, Picasso o Tàpies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*