CIRC AL CASTELL: Dins la Programació de la Mercè, del 20 al 24 de setembre al Castell de Montjuïc de Barcelona

LA MERCÈ 2013:  Cinc dies de festa
Del divendres 20 de setembre a dimarts 24, dia de la Mercè, patrona de la ciutat de Barcelona, la Festa Major omplirà els carrers dels millors espectacles que combinen tradició i avantguarda. Arts de carrer, el millor de la cultura popular, del circ, de la música i la dansa durant cinc dies als espais més emblemàtics de la ciutat.

El millor circ, al Castell
El Castell de Montjuïc tornarà a acollir propostes de circ contemporani. Prop de 20 companyies de circ d’arreu del món s’apleguen al Castell durant 3 dies oferint espectacles de les més diverses tècniques i disciplines. Companyies de casa nostra i també d’Àustria, Alemanya, Canadà, Japó o els Estats Units. Destaca el Combinat de Circ Internacional al fossat de Santa Eulàlia amb 7 companyies i espectacles, moltes premiades al prestigiós Festival Mundial del Circ de París.

El Parc de la Ciutadella:
Els escenaris del Festival MAC (Mercè Arts de Carrer) acolliran cantants virtuals, robots, més projeccions de gran format i un ampla mostra del bo i millor del teatre de carrer de casa nostra i de l’escena internacional.

Publicat a http://ganyet.blogspot.com.es/2013/09/festas-de-la-merce-el-circ-de-fora-de.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*