Gegants i sardanes, centren l’activitat festiva de Torelló

Ball de Gegants - TorellóLa trobada gegantera i l’Aplec sardanista de Tardor són els dos esdeveniments festius que s’organitzen a Torelló, aquest dissabte. En el cas de la trobada de gegants, se’n celebra la 27ena edició, mentre que l’Aplec de Tardor commemora la 43ena edició.

La Trobada de Gegants començarà amb la plantada, a les 9 del matí, que aquest any es farà a l’Escola Rocaprevera. Al recinte escolar, a dos quarts d’11 es farà el bateig dels nous gegantons de l’Escola. Posteriorment, a un quart de 12, sortirà la cercavila que, com sempre, acabarà passat el migdia amb la ballada final a la plaça Nova. L’organització va a càrrec de la Colla Gegantera i Grallera de Torelló.

A la tarda, a partir de dos quarts de 5, les cobles Els Casenoves i Sabadell protagonitzaran el 43è Aplec de Tardor i el concurs de colles improvisades, que organitza l’Agrupació Sardanista de Torelló. L’Aplec tindrà lloc a la plaça Nova

gegants-vells-i-nous-de-Torello

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*