Txarango i Circ Cric celebren, dissabte passat, els 20 anys de Pallassos Sense Fronteres

Han protagonitzat conjuntament a la carpa de Sant Esteve de Palautordera l’espectacle “S’enlaire”

Concert dels Txarango amb el Circ Cric. Foto: Joan Parera

Dissabte 5 d’octubre de 2013

La carpa del Circ Cric, instal·lada permanentment a Sant Esteve de Palautordera, s’ha emplenat aquest dissabte al vespre pel concert “S’enlaire” que han protagonitzat de manera conjunta el Circ Cric i Txarango per celebrar el 20è aniversari de Pallassos Sense Fronteres, ONG impulsada per Tortell Poltrona, l’ànima del Circ Cric. Ha estat un espectacle solidari, únic i irrepetible.

Els fons recaptats es destinaran a Pallassos Sense Fronteres, una organització nascuda a Catalunya i actualment estesa per tot el món amb 20 anys a l’esquena intentant omplir de rialles el buit de molts països en guerra. Aquest concert especial ha servit perquè el grup Txarango hagi tancat la gira catalana.

De fet, el grup del Ripollès sempre s’han presentat com un circ errant. En aquest sentit no ha estat difícil fusionar-se amb els artistes del Circ Cric per celebrar les dues dècades dels Pallassos Sense Fronteres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*