Joves: "Dol D’alivio" Divendres 18 i dissabte 19 al Breu Teatre Estratègic (Barcelona)

logoDol d alivio

Divendres 18 a les 21:30h i dissabte 19 a les 19:00h al Breu Teatre Estratègic (Barcelona)

“Dol D’alivio” de Santiago Rusiñol

Dol D’alivio és una farsa estrenada al teatre Romea el 25 de febrer de 1910, es un dels textos menys coneguts i estrenats d’en Santiago Rusiñol.L’autor posa en evidència la hipocresia d’unes vídues al mostrar el seu “dolor”, el seu “dol més sever”, davant la mort de llurs marits.Obra de costums en un acte que, com quasi tota la seva producció, l’autor pinta d’una manera irónica i crítica, la societat i burgesia catalana de l’època Modernista. El llenguatge, és el català que es parlava abans de Normalització Lingüística.

Reserva la teva plaça a breuteatreestrategic@gmail.com

Com arribar: image002 c/ L’Hort de la Bomba 6, 3r 1a-B de “Breu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*