Joves: "SÍ, PERò NO EXACTAMENTe". Dissabte 19 d'octubre a l'Almazen (Barcelona)

Dissabte 19 d’octubre de 2013 a les 21:00h a l’Almazen de Barcelona

“SÍ, PERò NO EXACTAMENTe”

Tots, en algun moment de la nostra vida ens hem preguntat: “I jo, d’on vinc?”.

A partir d’aquesta pregunta la Sandra dirigeix la mirada cap els seus orígens. En aquest recorregut, presenta la seva peculiar família, ens porta de nou a l’escola, vivim amb ella el seu primer amor i ens explica els molts entrenaments a que l’ha sotmesa la vida a Buenos Aires, aprenentatges que confrontarà amb desconcert quan arriba a Catalunya, comprovant que l’aventura del desig mai és fàcil i que les coses no són com ens les imaginem.

La Sandra es mou entre dos mons, entre dues llengües, entre el passat i el present, i és la mateixa perplexitat de saber-se ancorada a les dues ribes de la seva vida, el que dóna llum a aquest espectacle.

Espectacle en clau d’humor, de tendresa i de sinceritat, on la Sandra ens mostra les seves increïbles capacitats de comunicar-se amb el públic, interpreta quinze personatges, però sobre tot, comparteix des d’el cor retalls de la seva vida.

Almazen
Carrer de Guifré 9, baixos
08001 Barcelona

Publicat a https://www.facebook.com/events/547835621953931/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*