Una Fira de Santa Úrsula més familiar que mai, a Valls

.                                                        

Del 25 al 27 d’octubre de 2013

Dins les activitats de la Fira de Santa Úrsula de Valls, l’espai del Pati al bell mig de la ciutat aplegarà la 3a FiraCastells amb una activitat continuada per als més petits de la casa i per a tota la família des del divendres 25 d’octubre a la tarda fins al vespre del diumenge 27. Si voleu participar en una de les 140 activitats programades, només haureu d’escollir entre els Tallers d’argila, bijuteria, artesania, fermalls, música, espardenyes o galetes, tots de temàtica castelleraJocs gegants de la baralla castellera, l’oca castellera, el trivial casteller, construccions de fusta, el mural dels somnis castellers, o un imponent rocòdrom també ocuparan aquest espai central, en el qual també podreu emportar-vos el vostre globus amb forma d’un casteller.

Consulta tot el programa a:  Programa Fira Santa Úrsula 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*