Joves: El CAET presenta aquest cap de setmana dues coproduccions que aposten pels nous talents i la contemporaneïtat

CAET

El CAET ha sumat la seva oferta al programa ESCENA 25 destinada a promoure l’accés dels joves al teatre

Jo mai, el més nou d’ Iván Morales i la cia. Prisamata es veurà per fi a Terrassa amb les localitats gairebé exhaurides
– Marta Carrasco oferirà una Masterclass gratuïta a més de presentar el seu darrer espectacle:  B. Flowers

Jo mai
Data: Dissabte, 19 d’octubre
Hora: 21:00 h
Espai: Teatre Alegria
Durada: 1h 45′
Preu: 10 €

B. Flowers
Data: Diumenge, 20 d’octubre
Hora: 18:00 h
Espai: Sala Maria Plans
Durada: 55′
Preu: 15,50 €

Aquest dissabte el CAET-Centre d’arts escèniques de Terrassa reprèn el seu ritme normal d’activitat després del parèntesis que ha suposat el Festival TNT-Terrassa Noves Tendències amb dues coproduccions. Per una banda, el Teatre Alegria acollirà dissabte la darrera creació d’Iván Morales i la companyia Prisamata Jo mai, un muntatge que compta amb els joves actors i actrius més prometedors de l’escena catalana. Per l’altra, diumenge Marta Carrasco presenta el seu espectacle de dansa B. Flowers a la Sala Maria Plans, que complementarà amb una Masterclass gratuïta dimarts 22 d’octubre a les 18 hores. Inscripcions a caet@terrassa.cat

Després de l’èxit de Sé de un lugar, la jove companyia Prisamata presenta aquesta nova peça en coproducció amb el CAET-Centre d’arts escèniques de Terrassa, teatre jove, teatre valent, una aposta per la contemporaneïtat. Jo mai és el retrat del despertar emocional d’un grup de joves que lluita per trobar el seu lloc al món i desfer-se d’unes arrels on es confonen perillosament amor i violència. Un conte de gènere negre sobre un grup de nois i noies que volen formar, en un bar abandonat, la família que mai no van tenir.

B. Flowers és una creació d’imatges i moviment amb el fil conductor de la dansa, a través del paral·lelisme entre dones i flors. Les flors representen la bellesa de la vida i de la mort i altra vegada de la vida, la gent les arrenca per portar-les a casa i deixar-les com a mera decoració. Flors que ens parlen però que ningú no sent a través de narrativa i coreografia.

El CAET reprèn una nova temporada eclèctica, experimental i participativa, amb una clara aposta de continuïtat per les noves tendències i amb una programació pensada per a tots els públics.

Sala Maria Plans
C/ Gaudí, s/n
08221 Terrassa
93 788 74 40

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*