Barcelona Improv Group International Festival – BIG IF

A Jove Espectacle, ens sembla força interessant aquesta iniciativa, que ve a normalitzar una cosa que es fa arreu de les ciutats cosmopolites del món: teatre en anglès, en països que no tenen aquesta llengua com a pròpia o oficial. Pels molts anglòfons que avui viuen a Barcelona i àrea, i perquè hem de començar a poder assistir a esdeveniments en la llengua més internacional. Això, unit a la sempre especial ‘debilitat’ que sentim pels espectacles d’improvisació, especialment pel seu atractiu i potencial entre els joves espectadors. Aquest esdeveniment ens sembla que -malgrat haver triat una sala molt poc habitual del circuit teatral professional- hauria de quedar com a habitual en el nostre calendari… i precedir-ne més que es facin en el futur. Així, també ens agrada molt la sessió de comedy-club en francès que fa pocs dies es va celebrar la ciutat, i que també varem publicar. Tot un símptoma de saludable obertura al món.

BIG IF - CARTELL

 

EN CATALÀ:

El Barcelona Improv Group, obre nous camins a l’oferir el primer festival de comèdia d’improvisació en llengua anglesa a Barcelona!The Barcelona Improv Group International Festival (The BIG IF!) Es durà a terme dels dies 7 al 9 novembre, a la Fundació Orfeó Gracienc ( c / Astúries 83 ) . Totes les nits s’emplenaran amb els equips d’improvisació de 10 països (de 3 continents!) I els totalment impredictibles “International Mixers” , amb 2 jugadors de cada país, que realitzaran un espectacle mai vist abans… i que mai més es repetirà!

Aquesta és una oportunitat única de veure als millors equips de llocs tan llunyans com Boston, Nova York, Londres, Amsterdam i Tel Aviv, juntament amb intèrprets dels Grups locals d’Improvisació de Barcelona: Impro Acatomba i Planeta Impro. Veniu a gaudir d’una nit (5 shows en 1) o aprofitar la ‘barra lliure’ de tots els espectacles de la manera que vulguis amb un passi ‘All-Access’. Entrades a la venda a partir del dia 1 d’octubre a http://www.barcelonaimprovfestival.com

Esteu interessats en pujar a l’escenari? Busqueu fer una sortida ‘diferent’ amb els amics, plena de diversió? Vols afegir alguns moments d’espontaneïtat a la teva vida?

B.I.G. ofereix tallers setmanals, classes, ‘impro jams’, caps de setmana , els seminaris de creativitat empresarial , espectacles privats , i més .

Segueix-nos a Facebook a https://www.facebook.com/groups/210966182309361/ a participar.

Detalls de la propera edició

Barcelona Improv Group International Festival – BIG IF
Dates : 7, 8 i 9 de novembre
Horari : 19:30-23:00
Lloc : Fundació Orfeó Gracienc
Adreça : Carrer d’Astúries, 83
Preu: € 10 per nit , € 25 per al passi d’accés a tots els dies
Per a més informació email : info@barcelonaimprovgroup.com
Per a més informació truqui al : 675067677

——————————————————————————-

IN ENGLISH:

The Barcelona Improv Group breaks new ground by offering the first ever English language improv comedy festival in Barcelona! The Barcelona Improv Group International Festival (The BIG IF!) runs November 7th, 8th, and 9th at Fundacio Orfeo Gracienc (c/ Asturies 83). Every night is packed full with improv teams from 10 countries (3 continents!) and our completely unpredictable “International Mixers” featuring 2 players from each country performing a never-before-seen and never-to-be-repeated spectacle!

This is a unique opportunity to see the best teams from as far away as Boston, New York, London, Amsterdam, and Tel Aviv, along with players from local favorites Barcelona Improv Group, Impro Acatomba, and Planeta Impro. Come for a single night (5 shows in 1) or take advantage of the full buffet of free form funny with an all-access pass. Tickets go on sale October 1st at www.barcelonaimprovfestival.com.Interested in getting on stage? Looking for a fun social outlet? Want to add some spontaneity to your life? BIG offers weekly workshops, classes, improv jams, weekends away, corporate creativity seminars, private shows, and more. Find us on facebook at https://www.facebook.com/groups/210966182309361/ to get involved.

Details for the next show
Barcelona Improv Group International Festival – BIG IF
Date: 7th, 8th, and 9th Nov
Time: 19:30-23:00
Venue: Fundació Orfeo Gracienc
Address: C/d’Asturies 83
Price: €10/night, €25 for all-access pass
For more info email: info@barcelonaimprovgroup.com
For more info call: 675.067.677

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*