SDE: El retorn social sobre la inversió (8/11/13)

Màrqueting i comunicació

El retorn social sobre la inversió

El Departament de Cultura, mitjançant l’SDE, col·labora a les jornades professionals que organitza la Fira Mediterrània de Manresa, amb la finalitat de donar a conèixer una eina que permet mesurar l’impacte de les inversions socials i la seva expressió en termes monetaris.

En aquesta sessió s’explicarà als participants els fonaments del mètode del retorn social sobre la inversió SROI (en anglès, Social Return Of Investment). L’SROI és un procés de comprensió, mesurament i comunicació del valor social creat per una organització, que es pot aplicar en l’àmbit dels projectes i les activitats culturals.

HORA i ESPAI

Divendres, 8 de novembre de 9:30 a 11:15h.

Llotja professional. Museu de la Tècnica de Manresa. Bv -4501 Santpedor, 55 . Manresa 08242.

  • Obertura i presentació
  • Antecedents i teoria
  • Delimitació de l’anàlisi SROI i grups d’interès
  • Esquema de canvis
  • Evidenciar els canvis
  • Valoració de resultats
  • Impactes
  • Càlculs

PONENT:

Hugo Narrillos Roux. Doctor en ciències econòmiques per la Universitat Complutense de Madrid i llicenciat per l’Escola Superior de Comerç de Montpeller. És soci i director d’H3S Consultores Sociales, i coordinador a l’Estat espanyol de la xarxa internacional “The SROI Network International”. També és l’autor del llibre Economía Social. Valoración y medición de la inversión social (método SROI). En l’àmbit acadèmic, és professor de finances a la Universitat Jaume I de Castelló.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*