El TAST D'ESPECTACLES de la Fundació Xarxa es celebrarà el 30 de novembre a Sant Feliu de Llobregat

Tast d'espectacles familiars

2n TAST D’ESPECTACLES FAMILIARS

30 de novembre 2013

SANT FELIU DE LLOBREGAT

FUNDACIÓ XARXA

PRESENTACIÓ
Des de l’Àrea d’Espectacles de la Fundació Xarxa posem en marxa la segona edició de la nova activitat que vam iniciar el 2012: el TAST d’Espectacles Familiars. La intenció és donar a conéixer nous espectacles que realitzen les companyies.
 
Seguint les valoracions de l’any passat el TAST consistirà en la representació de 10 minuts de varis espectacles de 10 companyies diferents, que donaran una idea global d’aquest. Després es farà un sopar de treball on programadors i companyies podran parlar directament de tu a tu per intercanviar informació, negociar bolos i aclarir dubtes.

ESTRUCTURA
Enguany el tast serà el dissabte 30 de novembre amb la següent estructura:

De 17.00 a 17.30………..Benvinguda i acreditacions al teatre
De 17.30 a 20.00………..Presentació d’espectacles per part de les companyies
De 20.00 a 22.00………..Sopar de treball
De 22.00 a 22.30………..Brindis i comiat

LOCALITZACIÓ

Teatre del Centre Parroquial de Sant Feliu de Llobregat.
c/ Pi i Margall 6-8

Sala Ibèria  
c/ Pi i Margall, 21

COMPANYIES PARTICIPANTS
Durant l’estiu s’ha realitzat una convocatòria pública de presentació de projectes per a participar presencialment al Tast.

Vam tancar la convocatòria el dia 13 de setembre de 2013. Fins llavors s’havien rebut 25 propostes, de les quals se n’han triat 10 de gèneres variats, combiant companyies conegudes i històriques amb d’altres més novelles.

S’ha engegat el període de confirmació de la participació.    

Les companyies que no han estat triades i totes les altres que vulguin, poden participar igualment al Tast fent la seva inscripció i fent-se presents durant el sopar, amb la capacitat de portar material de difusió dels seus espectacles.

INSCRIPCIONS  
Les inscripcions particulars tenen un cost de 15 € i inclouen l’entrada al tast, el sopar i un dossier informatiu d’espectacles i companyies.

Pels pobles Xarxa, l’entrada al TAST serà gratuïta per tots els membres que Es desplacin. Si es queden a sopar per compartir opinions amb les diferents companyies, hauran d’abonar 7 € per persona.

Les companyies que participen dalt l’escenari han d’aportar dues inscripcions, preferentment de programadors externs. El sopar pels actors i actrius serà gratuït.

Per inscriure’s s’ha d’omplir la fitxa i enviar-la a areaespectacles@fundacioxarxa.cat juntament amb els comprovant de pagament que s’ha de fer al número de compte 2100 0072 62 02 00560117.

ORGANITZACIÓ
El dia 30 de novembre s’utilitzaran dos espais diferents per realitzar el Tast. A més a més del personal de l’Assessora d’Espectacles es podrà comptar amb el grup Xarxa de Sant Feliu de Llobregat.
 
Durant el matí de 12 a 15h, en el teatre del Centre Parroquial, hi haurà la rebuda de les companyies que actuaran al Tast. Podran descarregar el material d’utilleria que portin i assajar dalt de l’escenari. S’intentaran fer els assaigs amb el mateix ordre d’actuació del Tast.
 
En el teatre hi haurà un parell d’il·luminacions bàsiques: una freda i una calenta i es mirarà de poder satisfer les diferents necessitats de les companyies. Es llogarà un rac de microfonia perquè tots els micròfons siguin iguals i no hi hagi problemes de freqüències.
 
De 15 a 17h el tècnic del teatre mirar de deixar el teatre a punt per a començar i fer els últims ajustaments.
 
A partir de les 17h es rebrà el públic assistent. Els acreditats sel’s entregarà a taquilla el dossier i l’acreditació i el públic general que vulgui assistir al tast podrà comprar una entrada al preu de 5 €. A la mateixa hora es muntaran les taules de la Sala Ibèria per a preparar  el sopar i s’organitzarà el material publicitari que portin les diferents companyies.
 
A les 17.30h es començarà el Tast que serà presentat per un o dos actors o actrius amb el teló tancat perquè la companyia que li toqui es pugui preparar al
darrere. La companyia tindrà un màxim de 10 minuts per actuar, quan hagin passat 9 minuts la companyia rebrà un avís lumínic a nivell frontal i als 10 minuts la llum s’anirà apagant i donarà pas a l’agraiment dels presentadors. Seguidament la companyia saludarà i el teló baixarà per a poder fer el canvi  de companyia mentres els presentadors parlin amb el públic.
 
Cap a les 20h es realitzarà el traspàs de gent del teatre a la sala d’espectacles per a començar a gaudir del sopar de treball. A mig sopar, s’amenitzarà amb l’audició d’un espectacle d’animació que aniran cloent el sopar fins arribar al brindis final.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*