CONNEXIONS. Sessió de treball amb associacions del sector professional, a la Fira Mediterrània de Manresa

16fmm-cap2013_cat.jpg

CONNEXIONS

Sessió de treball amb associacions del sector professiona

Fira Mediterrània de Manresa compta amb una taula estable de treball amb les associacions professionals del sector artístic per millorar els canals de comunicació entre el mercat cultural i les necessitats dels professionals de les diferents arts. Després de la bona acollida de l’any passat, enguany, coorganitzem una sessió que abordarà a partir de l’informe de la consultoria Durán-Sindreu, Asesores Legales y Tributarios elaborat per encàrrec de La Red de Teatros, Auditorios, Circuitos y Festivales de Titularidad pública, el marc jurídic de la gestió d’espectacles i de les fórmules societàries escaients i/o convenients en aquest sector, en funció de com sigui cada tipus de projecte artístic. Contractació i previsió de conflictes. Sistema impositiu i obligacions fiscals. Drets d’autor, interpretació i enregistrament. Regulació i gestió laboral i valoració legal sobre noves modalitats de funcionament de recaptació que des del sector escènic s’han i s’estan impulsant.

La jornada constarà de dues parts, una primera d’una durada d’una hora i quart, amb la intervenció de Cristina Calvet, advocada de l’Associació d’Actors i Directors professionals de Catalunya, AADPC, especialitzada en Dret de la Propietat Intel·lectual i gran coneixedora del funcionament del sector artístic i cultural. I una segona part de preguntes.

L’acreditació de la Fira Mediterrània de Manresa dóna accés a aquesta jornada.

Coorganitzen: ARC, ACPDC, APCC, APdC, TTP, AADPC, CIATRE i Fira Mediterrània de Manresa.

Lloc: Llotja Professional Fira Mediterrània de Manresa (c/ Santpedor, 55 de Manresa)
Dia: Dissabte 9 de novembre
Hora: 10h

www.firamediterrania.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*