Joves: Berto Romero ‘Sigue con nosotros’, aquest dissabte al Teatre Casal de Vilafranca del Penedès – culturapenedes.cat

BERTO ROMEROAquest dissabte 9 de novembre a les 21.30 hores el Teatre Casal de Vilafranca iniciarà el cicle escènic de la temporada 2013/2014 amb un monòleg protagonitzat per Berto Romero. L’artista arriba al Teatre Casal després del seu pas per Galicia i País Basc, on ha estat actuant les darreres setmanes i des d’aquí marxa cap al País Valencià i Andalusia.

Els rumors eren certs. Berto Romero estava travessant una etapa complicada. La fama se li havia pujat al cap, els traumes que implicava des de petit pel seu aspecte físic i la tempestuosa relació amb la seva família li havien fet anar donant tombs.

Diguem-ho clar: no estava bé. Però Berto ha tornat. Ara és un pare responsable, un còmic respectat i està assolint la maduresa. A un pas de convertir-se en quaranta, creu haver après algunes bones lliçons que vol compartir amb nosaltres.

Ha superat els complexos i traumes que li van tenallar en el passat, i tot apunta que està desenvolupant uns nous. Per la resta, segueix obstinat a cantar i ballar ia explicar la seva vida. I la dels altres.

El preu de l’entrada pel públic en general és de 22€ i es poden adquirir a través del següent enllaç.

Teatre Casal
Rambla Nostra Senyora, 35
08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 890 12 48
casal@casal.org

Font: Teatre Casal de Vilafranca.

Publicat a http://www.culturapenedes.cat/2013/11/06/berto-romero-sigue-con-nosotros-al-teatre-casal/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*