'Below the line' a Girona, Seminari de màrqueting de guerrilla

Dilluns 18 de novembre de 2013 de 16:00h a 20:00h

Seminari de màrqueting de guerrilla a càrrec de Lluís Valentin

Eines publicitàries d’impacte a baix cost.

Les organitzacions veuen com els consumidors i clients estan sotmesos a una saturació de missatges publicitaris, per això, les estratègies de comunicació passen per buscar la notorietat en les anomenades accions below the line, l’execució d’aquestes requereix tècnics en màrqueting i professionals de la interpretació, una acció correctament executada genera notorietat, per contra, una mala execució pot danyar la imatge de l’empresa. Conegui a través d’aquest seminari, les claus per a l‘execució d’accions btl així com campanyes modèliques.

Adreçat a estudiants i professionals de qualsevol disciplina artística i/o tècnica relacionades amb les arts escèniques interessats en conèixer o formar-se en gestió i producció teatral i responsables de companyies professionals

Lluis Valentín, llicenciat en Ciències Econòmiques. És professor de Programes Executius en IQS Facultat d’Economia i compagina la seva labor consultora amb la investigació i la docència. Ha treballat dirigint projectes durant 12 anys en el Grup WPP, un dels grups en serveis de comunicació més grans del món. Entre les seves especialitats destaca l’estratègia de màrqueting. Actualment és soci director de stv consulting.

Plaça de l’Hospital, 6
17002 Gerona, Spain
Telèfon    972 20 20 13
http://www.casadecultura.org/

Preu: 40 €. 30 € per als socis i sòcies de l’AGT, AADPC i APCC.

Inscripcions fins al 14 de novembre a la Secretaria d’El Galliner (de dl. a dv., de 17 a 21 h.)
e-mail: elgalliner@elgalliner.cat
Tel. 972 205 884

Publicat a https://www.facebook.com/events/581479955241266/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*