Joves: "La flor de paper" 21, 22, 23 i 24 de novembre a la Nau Ivanow (Barcelona)

 

21, 22, 23 i 24 de novembre de 2013 a la Nau Ivanow (Barcelona)
De dijous a dissabte a les 21h. Diumenge a les 19h

“La flor de paper”

Dos desconeguts, cara a cara. Per primer cop a la vida. Es reconeixen per primera vegada. Són ben a prop. Es poden sentir, fins i tot, la respiració. Se sent el silenci. Les mirades no es creuen. Hi ha por. Hi ha molta por. Dos desconeguts, cara a cara. Desconeguts, però íntimament lligats. Això és La flor de paper. La trobada, cara a cara i per primer cop, entre dos personatges units per una tragèdia causada per un i patida per l’altre. Però amb conseqüències vitals irreparables per a tots dos.

Cia. El balcón de la espera
Autor i director: Roger M. Puig
Ajudant de direcció: Anna Melgarejo
Intèrprets: Georgina Asin, Joan Serrats i Pere Selvas
Espai escènic, vestuari i art: Massimo Pernice i Irene Jiménez
Espai lumínic: Ingrid Espín
Producció: Mireia Mora

Roger M. Puig
Llicenciat en dret i diplomat en comunicació i estratègia política, va cursar la Diplomatura de Direcció Cinematogràfica al CECC i el Màster de Guió de Cine i TV al Taller de Guionistes, amb professors com Joan Tharrats, Sergi Pompermayer, Cristina Caporicci o Belkis Vega. Ha realitzat cursos de direcció escènica i dramatúrgia a l’Obrador Internacional de la Sala Beckett amb professors com Glòria Balañà, Pere Riera, Pau Miró o Esteve Soler. És autor i codirector del curtmetratge Érem feliços, produït per El balcón de la espera.
Coautor i codirector de l’obra Catàstrofes (Sala Beckett, 2012) i autor i director de l’obra Com els vells temps (Sala Porta 4, 2013).
Ha exercit d’ajudant de direcció a l’obra de teatre Boys don’t cry, de Victoria Szpunberg i dirigida per Glòria Balañà, presentada al Grec 2012.
Ha fet tasques de producció i d’ajudant de direcció a l’obra El tercer invitado.
Dóna classes de cinema i llenguatge cinematogràfic al Centre Cívic Casa Golferichs.

Cia. El balcón de la espera
És el nom que identifica un grup d’artistes independents procedents de diferents àmbits que es van unir amb la idea d’engegar projectes artístics, bàsicament teatrals i cinematogràfics.
Un dels objectius dels seus projectes artístics és que suposin, a més, un element de reflexió a l’entorn de l’art cinematogràfic i teatral, així com de la societat actual.
Són artistes que procedeixen del món de la interpretació, del cinema, la ciència, la música, la comunicació, l’escenografia, la sociologia, la dramatúrgia, la il·lustració. I són, sobretot, gent que no es resignen.

[elbalcondelaespera.wordpress.com]

Durada: 1h 15 minuts
Espectacle en català
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Nau Ivanow
Hondures, 28-30
08027 Barcelona
Tel: 93 340 74 68

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*