Joves: 'El diari de Martina', un alegat contra la violència masclista, el proper divendres al Teatre Conservatori de Manresa

El diari de Martina - Albert Casas - Manresa

El 29 de novembre a les 21:30 hores, estrenem al Teatre Conservatori de Manresa “EL DIARI DE MARTINA”, una lectura dramatitzada amb una sola i única representació .

Un drama que contextualitza la violència masclista, un mal endèmic que ens envolta; i pot esdevenir a qualsevol lloc, pot ser en el carrer del costat, o una veïna en el primer segona……. Cal fer accions, sensibilitzar , el que no podem fer és no fer res.

L’immobilisme no porta en lloc.

“El diari de Martina” és una historia qualsevol, intemporal, amb els tòpics d’una mala relació, un text sensibilitzador on juga amb el passat, el present, la felicitat, l’enyorança, l’amor i la pèrdua de la felicitat , un text que no deixa indiferent a ningú i que ens porta a valorar com actuem i que fem.

La direcció de la Clara del Ruste aconsegueix donar força i sentiment a tots i cada un dels passatges de la història , i la interpretació del JORDI FIGUERAS i la pròpia CLARA del RUSTE fan que la historia arribi als cors dels espectadors.

Si esteu en contra de qualsevol violència, us esperem!

Clara, Jordi i Albert

Dossier ‘El Diari de Martina’

Entrades a la venda al Teatre Kursaal

Teatre Conservatori
Mestre Blanch, 4
08242 MANRESA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*