"Què" El musical. 30 de novembre i 1 de desembre als Lluïsos d'Horta de Barcelona

Dissabte 30 de novembre i diumenge 1 de desembre de 2013 als Lluïsos d’Horta de Barcelona
Dissabte a les 20:00h
Diumenge a les 18:00h

“Què” El musical

Què, és un espectacle musical amb text i música inèdita, basat en una idea absolutament original. Què, és comèdia, vitalitat, és música … Què, és crítica

El grup de Teatre Juvenil de dissabte dels Lluïsos d’Horta, dirigits per Paula Casanovas i Irene Hernández, ens presenten l’obra Què el Musical, adaptació per Lluïsos d’Horta de l’obra de Manu Guix i Àlex Mañas.

Sinopsi
Uns joves menors d’edat amb causes obertes amb la justícia, ingressen en un programa de conscienciació de valors mentre esperen una sentència ferma del jutge. Els encarregats de dirigir aquest programa són en Josep i la mercè , els tutors, que s’enfronten a la seva primera experiència com a responsables d’un grup d’aquestes característiques. Un espectacle on els personatges s’enfronten als seus desitjos i les seves pors, la llibertat, l’amor, l’amistat, i on tots hauran de retrobar els valors perduts, treballar en equip i prendre consciència social per aconseguir un informe positiu i la seva posterior reinserció, per tenir una segona oportunitat. Ho trobaran ??

Preus:
Preu Soci: 6,00€
Preu no Soci: 8,00€

Lluïsos d’Horta
Carrer Feliu i Codina 7 i 9
08031 Barcelona
Tel. 934277327
info@lluisoshorta.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*