Valoració del 'Tast d'espectacles' 2013 de la Fundació la Xarxa

Tast d'espectacles familiars

Noves propostes al Tast d’Espectacles de La Xarxa

Una cinquantena de programadors van acompanyar a la vintena de companyies que presentaven noves propostes escèniques. 

Aquest passat dissabte 30 de novembre, la Fundació Xarxa ha organitzat la segona edició del Tast d’Espectacles infantils i familiars. L’esdeveniment  va  tenir lloc a Sant  Feliu  de Llobregat, al Teatre del Casal Parroquial i a la Sala Ibèria.  

Més d’un centenar de persones van acudir al Tast d’Espectacles amb la finalitat de veure noves propostes escèniques. Programadors de poblacions xarxa i programadors de festivals i teatres municipals varen poder veure una mostra de 10 minuts de cadascun dels espectacles que es presentaven. Posteriorment, durant el sopar de treball, una quinzena més de companyies van poder conversar amb els programadors per tal  de donar a conèixer també els seus espectacles. Un sopar amenitzat per la companyia Bufanúvols, i amb jocs tradicionals per als visitants més menuts al hall de la sala.  

El Tast d’espectacles va estar presentat pels veterans “Xip Xap”, qui, amb la  seva espontaneïtat i professionalitat van donar molt ritme al Tast, i varen fer participar al públic amb els seus gags. A més a més, les seves intervencions facilitaven que els canvis escenogràfics es poguessin realitzar de manera molt més còmoda, ja que cada espectacle que va participar en el tast, anava acompanyat de la seva escenografia.  

El II Tast, se situa com a una jornada més que interessant, per tal de descobrir nous espectacles i companyies novelles que pretenen buscar el seu forat dins les nombroses programacions d’arts escèniques per a públic familiar de Catalunya. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*