Tallers oberts al públic: ESAD. "Si és que sóc jo, i no sóc jo" Creació col·lectiva.

Logo 100 anys - Institut del Teatre

ESAD. “Si és que sóc jo, i no sóc jo” Creació col·lectiva. OBERT AL PÚBLIC.
Taller de 4t. d’Interpretació i 2n d’ESTAE.

Del dijous 19 al diumenge 22 de desembre el Teatre Alegria del Centre de Terrassa de l’Institut del Teatre (c/Gaudí, s/n) acull les funcions de Si és que sóc jo, i no sóc jo, creació col·lectiva per al taller de 4t. d’Interpretació i 2n d’ESTAE, dirigit per Andrés Corchero i interpretat per Anna Vendrell, Carlos Gallardo, Ferran Echegaray, Javier Carcel, Jordi Font i Jordi Pota.

Professor de Maquinària: Xavier Burzón. Alumnes de Maquinària: Maria Garcia, José Antonio Guerra, José Rubio i Salvador Vicedo. Professor de Luminotècnia: Nani Valls. Alumnes de Luminotècnia: Mario Andrés, Juan Boné, Eusebio Romero i Sergio Santafé. Professor de So: Àlex Polls. Alumnes de So: Guillem Eloi Baqués, Damià Duran, Carlos Mangas i Emilio Vallejo.

Horaris: Dijous 19 a les 19 hores, divendres 20 i dissabte 21 a les 20 hores, i diumenge 22 a les 18 hores.

Entrada lliure. Consulteu la fitxa completa a: Tallers ESAD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*