Tallers oberts al públic: "La porta Rasho" de Fay i Michael Kanin.

Logo 100 anys - Institut del Teatre

ESAD. “La porta Rasho” de Fay i Michael Kanin. OBERT AL PÚBLIC.
Taller de 4t. d’Interpretació i 4t. d’Escenografia.

Del dijous 19 al diumenge 22 de desembre el Teatre Estudi acull les funcions de “La porta Rasho” de Fay i Michael Kanin, a partir dels contes de Rinosuke Akutagawa i de la pel·lícula ‘Rashomōn’ d’Akira Kurosawa i Shinobu Hashimoto. Taller de 4t. d’Interpretació i 4t. d’Escenografia. Dirigit per Jordi Vilà, interpretat per Eric Balbàs Álvarez, Ivan Otaola, Mar Pawlowsky Ferret, Jèssica Pérez Casas, Itziar Sánchez i David Teixidó.

Disseny d’espai, vestuari i il·luminació: Rocío Ahumada, Cléa Arnulf, Jordi Rovira i Helena Torres. Professor d’escenografia: Bibiana Puigdefàbregas. Professor tècniques de construcció: Jon Berrondo. Professora de tècniques de confecció: Elisa Echegaray. Professor d’il·luminació: Francesc Rodelles.

Funcions: Dijous 19, divendres 20 i dissabte 21 de desembre a les 20 h i diumenge 22 de desembre a les 18:30h

Entrada lliure. Consulteu la fitxa completa a: Tallers ESAD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*