Joves: “3, 2, 1, Impropon”. Divendres 3 de gener a la Sala BARTS (Barcelona)


Divendres 3 de gener de 2014 a les 21:00h a la Sala BARTS (Barcelona)

“3, 2, 1, Impropon” a càrrec de la Cia. ImproAcatomba

De la mà de la companyia ImproAcatomba, actuals campions del món d’improvisació a Itàlia, viuràs una intensa sessió amb actors-improvisadors que et faran petar de riure amb el seu espectacle Impropón, tu proposes, nosaltres improvisem. Un xou dedicat al món del cel·luloide. Els actors passaran per tots els gèneres cinematogràfics sorprenent sempre amb històries diferents en cada funció. Sempre amb les propostes del públic, perquè aquí sempre és: tu proposes, nosaltres improvisem.

COMPRAR ENTRADES

Teatre BARTS
Avda. Paral.lel, 62
08001 Barcelona
933248492

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*