Joves: El Pare Noel és un cabró! Divendres 3 de gener als Lluïsos Teatre (Barcelona)

Divendres 3 de gener de 2014 a les 22:00h als Lluïsos Teatre (Barcelona)

El Pare Noel és un cabró!

Entrada gratuïta amb taquilla inversa
(a la sortida pagueu el que creieu convenient en funció de si us ha agradat o no).

Lluïsos Teatre acull un clàssic de la comèdia francesa, una obra que ja ha tingut més de 2 milions d’espectadors i que s’ha convertit en un mite per milions d’espectadors de diverses generacions.

L’obra es podrà veure en una única funció a Lluïsos Teatre abans que comenci temporada al Jove Teatre Regina, a partir del 16 de gener.

Sinopsi:
La història de “ElPare Noel és un cabró” té lloc durant una animada Nit de Nadal a les oficines de “SOS Amistat”, una associació d’ajuda a persones en situació de crisi individual, familiar o psicosocial.

La rutina dels voluntaris és destorbada per les visites inesperades d’uns personatges marginals i estrafolaris que provoquen una cadena de catàstrofes. Joan Pere i Teresa, els voluntaris, rebran el seu veí Rhadam Preskovic, qui els hi portarà especialitats gastronòmiques del seu país, a quina d’elles més estrambòtica. També apareixerà Kàtia, un transvestit bomber desesperat; la Pepi, una pobra noia embarassada i protegida de la Teresa; i finalment, en Fèlix, xicot de la Pepi, indigent i borratxo agressiu, disfressat de Pare Noël.

Entre tots transformaran aquest espai de pau i solidaritat en un embolic infernal.

Més informació

Lluïsos Teatre
Plaça del Nord 7-10 (Gràcia)
08024 Barcelona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*