VII Simposi de l’APGCC: Quines són les oportunitats de la Gestió Cultural? 22 i 23 gener al Pati Llimona de Barcelona

22 i 23 de gener al Pati Llimona de Barcelona.  

L’APGCC vol aprofitar aquesta edició del Simposi per ajudar a plantejar quines són les oportunitats per a la gestió cultural. Es tracta doncs, d’una trobada amb voluntat de reflexionar i facilitar el debat i l’intercanvi d’experiències entre els agents del sector cultural. A més, d’incentivar la cerca de solucions i l’aportació d’idees i propostes que millorin la situació del sector. La setena edició del Simposi vol esdevenir també un punt de trobada per promoure la col.laboració i la cohesió entre els diferents agents que participen en la gestió de la cultura.

El programa s’articula en tres eixos temàtics, amb formats diferents i centrats en els següents temes: El valor de la cultura versus el seu reconeixement social; Les oportunitats en les tendències de futur de la gestió  cultural i diferents sessions formatives que tractaran competències i habilitats que es mostren com a Reptes professionals per als gestors culturals.

CONSULTA EL PROGRAMA

INSCRIU-T’HI

PREUS SOCIS: 15 € per als socis de l’APGCC i per les persones que es troben en situació d’atur.  40€ per als no socis.

DESCOMPTES: Inscripció a 20 € per a estudiants de gestió cultural, membres d’organitzacions, associacions, institucions o empreses del sector cultural; per accedir a aquest descompte és necessair que un mínim de dues persones de la mateixa organització s’inscriguin al curs i acreditar la pertinença a l’organització ja sigui com a socis com a treballadors d’aquesta.

COM ARRIBAR-HI: Pati Llimona, C/ Regomir,3.

Organitza:

Amb el suport:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*