‘Una muntanya de contes’ nou espectacle làser del Tibidabo

‘Una muntanya de contes’ és el nou espectacle làser del Parc d’Atraccions Tibidabo

espectacle-laser-tibidabo-2014

»          És la tercera edició de la cloenda de llums, colors i música

»          Els visitants gaudiran d’aquesta muntatge fins el 30 de novembre

Tots els caps de setmana i festius del mesos d’octubre i novembre, els visitants podran contemplar el seu nou espectacle de cloenda del parc Una muntanya de contes, un muntatge amb tecnologia làser que combina els raigs, les formes geomètriques i la música per explicar un seguit d’històries que fan volar la imaginació de petits i grans.

Aquesta és la tercera edició de l’espectacle làser de cloenda del parc.(vegeu el vídeo promocional en aquest enllaç: Una muntanya de contes) El primer muntatge d’aquestes característiques al parc es va realitzar l’any 2012 amb la presentació de Un passeig pel temps, que va gaudir d’un gran èxit entre les famílies que visiten el parc.

Una muntanya de contes té una durada de 30 minuts i té lloc tots els caps de setmana i festius 45 minuts abans del tancament del parc (podeu consultar els horaris de tancament en aquest enllaç: horaris)

L’espectacle, que serà present al Tibidabo fins el 30 de novembre, ha estat creat per l’empresa Tecnoradio. El muntatge empra quatre projectors làser, quatre baffles de 500W i tres màquines generadores de fum.

logo-tibidabo

logo - ajuntament de barcelona 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*