La Faràndula de Sabadell, celebra aquest cap de setmana el 35è. aniversari del seu Taller de Teatre Infantil

Celebració del 35è Aniversari del Taller de Teatre Infantil

Cartell 35è TTi - 2014 - La Faràndula SabadellDesprés de l’èxit aconseguit amb La increïble història d’en Peter Pan, arriba la Festa del 35è Aniversari del TTi.

Durant tot un cap de setmana la Plaça Dr. Robert s’omplirà d’activitats teatrals per commemorar el 35è Aniversari del TTi.

Joventut de la Faràndula, celebrarà amb una festa el 35è Aniversari del Taller de Teatre Infantil, el proper cap de setmana, dissabte 18 i diumenge 19 d’octubre, a la plaça Dr. Robert, després de tancar el cicle de La increïble història d’en Peter Pan amb més de 9.000 espectadors en les tres temporades que ha estat en cartell.

Durant tot el dissabte, es realitzaran un seguit d’activitats amb l’objectiu d’apropar el món del teatre als més petits. A les 10 del matí, els més menuts podran gaudir d’uns tallers itinerants per a tenir un primer contacte amb el món del teatre. Seguidament, es portaran a terme dues Masterclass realitzades per a dos ex-monitors del TTi i que actualment treballen en el món professional. Un vermut electrònic a les 13 hores, tancarà les activitats del matí.

Ja a la tarda, a les 17 hores, es realitzarà una gimcana per grups, anomenada El Joc del Segle, a la qual assistiran alguns esplais de la ciutat. A les 18:30, es repartirà una Xocolatada entre tots els participants de la gimcana.

A partir de les 7 de la tarda, començarà una animació a càrrec de l’equip de monitores i monitors del TTi, seguidament d’un DJ amb música infantil i èxits de la Joventut de la Faràndula.

A les 20 hores, tindrà lloc el moment més nostàlgic de la Festa, el Pregó, on a partir d’una petita història, es farà un repàs de la trajectòria del TTi. Acte seguit, començarà el Sopar Popular, al qual només es podrà assistir havent comprat un tiquet amb anterioritat a l’entitat.

Després del sopar, arriba el torn dels concerts, on a partir de les 10 de la nit, podrem veure a la mateixa plaça el grups sabadellencs Wild Goats i la Gran Band Orquestra. Tancarà la Festa, el DJ Buffet Libre que farà ballar a tot el públic assistent amb les seves mescles musicals.

El diumenge, l’esport agafarà el protagonisme en l’aniversari, ja que es celebrarà un torneig de Futbol i de Ping-Pong a l’Escola Claret de Sabadell.

Per celebrar l’aniversari la Joventut de la Faràndula posarà a la venta unes samarretes i dessuadores per a l’ocasió, que es podran adquirir a la mateixa plaça.

Per més informació podeu consultar el lloc web: www.joventutdelafarandula.cat, la pàgina de Facebook, el compte a Instagram o el Twitter @JFarandula.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*