Tot a punt per F.I.R.A, el 19è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris – APCC

F.I.R.A. - circ d'hivern ateneu 9 barris - 2014-15

La producció, amb 5 artistes de circ i 2 músics, es podrà veure a partir del 13 de desembre i està dirigida per Jordi Aspa

F.I.R.A (fenòmens inversemblants rescatats de l’anonimat), és la nova producció del Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris. El Col•lectiu Tierra, format per artistes de circ i músics amb experiència, proposa aquesta aventura de llums i ombres amb la direcció artística de Jordi Aspa.
Acròbates que busquen la ingravidesa promesa pels sospirs, siluetes amb voluntat de transformar-se en monstres davant i darrere del mirall, la nena més vella del món ens presenta la seva cabellera on es gronxen els records, l’encantadora de notes i de cors xiuxiueja melodies a cau d’orella dels intrèpids: si vols conèixer el teu present, F.I.R.A és el més adient, l’elixir que guareix és en un pot buit, però si te l’ofereixen, beu-te’l! No hi ha bèsties però sí que hi ha bestialitat garapinyada i crispetes que exploten a cada moment com sobresalts al cor. Aquesta és la sinposi de l’espectacle, que compta amb els artistes de circ Adrià Cordoncillo, Fernando Melki, Mari Villate, Mari Paz Arango i Anhalou Serre i els músics Edurne Arizu i Frederic Filiatre.
Des del 13 de desembre, dia de l’estrena i festa de tot el sector del circ, es podrà veure F.I.R.A al renovat teatre de l’Ateneu. La venda d’entrades per Internet començarà el 3 de novembre. La durada de l’espectacle és d’una hora, aproximadament, i és indicat per a tots els públics (recomanat a partir de 5 anys).
Les funcions seran cada dia a les 19h i diumenge a les 18h.
A més, hi ha activitats paral·leles: a més de les habituals vuit funcions matinals per a escoles del 9 al 18 de desembre, aquest any l’Ateneu ha posat en marxa un obrador de l’espectador, amb el qual el públic ha pogut veure la intimitat de l’assaig.

Notícies – Associació de Professionals de Circ de Catalunya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*