JUNEDA ACULL LA TROBADA DE TARDOR DE LA XARXA

JUNEDA ACULL LA TROBADA DE TARDOR DE LA XARXA

La Xarxa celebra la festa de tardor amb més de dues-centes persones reunides a Juneda

El passat diumenge 16 de novembre, la Fundació Xarxa va celebrar la festa de tardor dels grups Xarxa. Una de les dues trobades que es realitzen a l’any i que reuneix tots els grups xarxa de Catalunya. Aquest any, la festa va estar organitzada per La Xarxa Juneda, una de les 8 poblacions Xarxa de les terres de ponent, una de la setantena de les poblacions xarxa de Catalunya.

Les festes xarxa es caracteritzen per la comunió entre infants i adults, entre l’observació del teatre infantil i l’organització de teatre per infants. Per aquest motiu, i durant el matí tots els coordinadors i programadors dels grups locals es van reunir per parlar d’espectacles i de l’organització interna del model de voluntariat Xarxa.

Mentre es realitzava la reunió, els més petits i adults acompanyants gaudien d’un taller de percussió i una visita cultural organitzada per associacions locals, així com de la batucada que va conduir als assistents pels carrers de la població sota la sorpresa dels veïns de Juneda.

L’Espectacle convidat va ser “La Blancaneus”, de la companyia amb segell de ponent “Campi qui Pugui”. Però no va ser l’únic espectacle del dia. A la tarda el grup d’animació “AiL’as” va fer remenar el cos de tots els assistents i així, fer baixar el dinar de germanor que va tenir lloc a la Granja-Escola “Les Obagues”. Sens dubte, i pels més petits, una de les sensacions de la trobada. Tots varen poder observar els animals de la granja, des de vaques i cavalls fins a conills, oques i ànecs.

Una jornada en família que es repetirà de nou per la trobada de programació del mes de maig, la qual estarà organitzada per La Xarxa Vilafranca del Penedès.

 

Font: InfoX@t – Butlletí informatiu de la Xarxa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*