L’APCC organitza la 2a trobada d’artistes i companyies per debatre els temes que els afecten

Una imatge de la Trobada de l'any passat   Logo Apcc

 

La Trobada tindrà lloc el dimarts 16 de desembre a La Central del Circ de 15.30 a 18h

El dimarts 16 de desembre La Central del Circ de Barcelona acollirà la 2a Trobada d’artistes i companyies de circ organitzada per l’APCC. A la Trobada, oberta tant a socis com a no socis, es presentaran els resultats de la 2a enquesta adreçada a companyies de circ de Catalunya. L’enquesta encara està oberta i es pot completar en aquest link

Les enquestes recullen dades sobre la composició de les companyies, el nombre d’espectacles creats, les funcions realitzades, els ajuts rebuts i la facturació. L’enquesta també recull les problemàtiques que afecten el sector i serviran de punt de partida per a un debat en què s’escoltaran i recolliran les experiències i les propostes dels assistents.

La I Trobada celebrada l’any passat va ser una molt bona oportunitat per compartir problemàtiques i vivències i recollir propostes que s’han anat incorporant en el programa d’activitats de l’Associació, com la Jornada sobre contractes que tindrà lloc el proper dimarts 11 de novembre. Més informació

La Trobada tindrà lloc de 15.30h a 18h (amb la voluntat que després es pugui assistir a la Nit del Circ organitzada per la revista Zirkolika).

Les persones interessades a participar a la Trobada d’artistes i companyies han de confirmar la seva assistència a apcc@apcc.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*