II Trobada d’artistes i companyies de circ – 16 de setembre a Barcelona

trobada de circ - barcelona - desembre 2014

El dimarts 16 de desembre La Central del Circ de Barcelona acollirà la 2a Trobada d’artistes i companyies de circ organitzada per l’APCC. Tot fent un cafè. a la Trobadaes presentaran els resultats de la 2a enquesta adreçada a companyies de circ de Catalunya. L’enquesta encara està oberta i es pot completar en aquest link http://goo.gl/5j2HQO

La Trobada és oberta tant a socis com a no socis. La I Trobada celebrada l’any passat va ser una molt bona oportunitat per compartir problemàtiques i vivències i recollir propostes que s’han anat incorporant en el programa d’activitats de l’Associació,

La Trobada tindrà lloc de 15.30h a 18h (amb la voluntat que després es pugui assistir a la Nit del Circ organitzada per la revista Zirkolika).

Les persones interessades a participar a la Trobada d’artistes i companyies han de confirmar la seva assistència a apcc@apcc.cat

 

II Trobada d’artistes i companyies de circ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*