El Gran Circ de Nadal de Girona sobre Gel supera les 12.000 entrades venudes a pocs dies de l’estrena

  • Divendres 19 de desembre, va començar la transformació del pavelló en circ de gel a mans de 60 tècnics

  • L’espectacle, amb una capacitat per a 2.758 espectadors, s’estrena el dia de Nadal a les 18 hores

BARCELONA / GIRONA.- A pocs de la seva estrena al Pavelló Municipal de Girona – Fontajau, el Gran Circ de Nadal sobre Gel ja ha superat les 12.000 entrades venudes. Degut a l’èxit de la convocatòria, dijous 11 de desembre es va obrir una darrera funció extra el diumenge 28 a les 19.45h. Aquesta vuitena funció se suma a les set previstes inicialment entre els dies 25 i 28.

Veure-ho a la Cartellera

Fontajau: de pavelló a circ de gel en menys d’una setmana

A partir de divendres 19 de desembre, 15 empreses intervenen per a transformar el Pavelló Municipal de Girona – Fontajau en un Gran Circ sobre Gel per a 2.748 espectadors en cadascuna de les 8 representacions d’aquesta producció que supera els 250.000€ de cost. Acte seguit a la retirada del parquet de bàsquet, s’arrencarà una complexa producció on més de 60 tècnics intervindran dia i nit per a que fins el darrer detall estigui llest per a l’estrena del dia de Nadal a les 18h.

Gran circ de Nadal sobre gel - Girona 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*