‘KISSU’, del Centre de Titelles de Lleida, guardonat al XXVII FESTIVAL INTERNACIONAL DE TÍTERES DE ALICANTE, com a millor espectacle

centre de titelles de lleida - logo

El darrer espectacle del Centre de Titelles de Lleida Kissu, estrenat en el marc de la 25a Fira de Titelles de Lleida, ha rebut el Premi al Millor Espectacle de la XXVII edició del Festival Internacional de Títeres de Alicante 2014.

És un espectacle creat i dirigit per Joan Andreu Vallvé, amb música de Bernat Vallvé i produït pel Centre de Titelles de Lleida, que narra la història d’en Kissu, el cadell de llop, per a qui la descoberta de l’entorn és una aventura que el porta a allunyar-se del seu cau i de la seva mare, fins a perdre’s i anar a raure al món dels homes. Creient que és un gosset abandonat, la Duna i el seu avi l’acullen a casa. L’argument fa un gir quan els protagonistes descobreixen la vertadera naturalesa d’en Kissu.

El públic de Lleida podrà gaudir de l’espectacle el proper diumenge 18 de gener al CaixaForum Lleida, tan a les 11 com a les 12.30 hores, dins el Cicle Joc al Ninot.

Kissu - centre de titelles de lleida

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*