L’espectacle Kissu obre el 19è cicle Joc al Ninot a Lleida, amb la campanya en suport a la Fira de Titelles

Kissu - Centre Titelles Lleida

Kissu, la darrera producció del Centre de Titelles de Lleida, és l’encarregada d’obrir la programació del 19è Joc al Ninot, una programació destinada al públic infantil i familiar.

El cicle Joc al Ninot es proposa apropar el teatre de titelles als més menuts, tot oferint-los espectacles de qualitat, que els permetin gaudir i compartir una experiència cultural intergeneracional, amb cinc matinals de diumenges, al llarg de tres mesos, amb doble horari d’actuacions plenes d’històries, d’aventures i cançons on els titelles són sempre els protagonistes.

Amb aquest espectacle, el cicle Joc al Ninot preveu omplir l’auditori del CaixaForum Lleida en les seves dues sessions, a les 11 h i a les 12.30 h, en què més de 450 espectadors podran gaudir d’aquest muntatge que ens presenta la història d’en Kissu, un cadell de llop que s’ha perdut. La Duna i el seu avi, creient que és un gosset abandonat, l’acolliran a casa seva. Sabrem què hi passarà quan s’adonin que en realitat és un llop.

L’Associació Deixa’ns Signar ens acompanyarà en aquesta sessió, oferint la traducció a la llengua de signes catalana d’aquest espectacle, fent-lo accessible també a les persones sordes.

Aquesta setmana, amb aquest espectacle, es du a terme la campanya en suport a la Fira de Titelles, una iniciativa per fer front a les retallades i per implicar encara més la ciutadania en aquest esdeveniment. Les entrades per a les dues sessions es vendran a 10 i 8 € i la diferència de preu respecte a les altres matinals (3 € per entrada) es dedicarà a la Fira de Titelles.

A més, tant qui pugui acudir a aquestes actuacions com qui no, pot comprar entrades de la Fila 0 a 5 € cada una, com a aportació econòmica altruista i la recaptació de la qual es destinarà íntegrament a tirar endavant la Fira de Titelles. Es poden adquirir al Centre de Titelles, al CaixaForum Lleida els matins d’actuació o fent una aportació al número de compte 2100-3602-26-2500020206.

 

Organitza:Centre de Titelles de Lleida

Col·labora: La Paeria-Ajuntament de Lleida, Institut d’Estudis Ilerdencs i CaixaForum Lleida.

Espai, horaris i preus de les actuacions: A CaixaForum Lleida, situat a l’Avinguda de Blondel, 3. Totes les actuacions seran a les 11 h i a les 12.30 h.

Els preus de tots els espectacles són de 7€ a platea i 5€ a amfiteatre – excepte Kissu, 10 € platea i 8 € amfiteatre-, i les entrades es poden adquirir al Centre de Titelles, reservant-les al 973 27 02 49, a espectadors@titelleslleida.com o al mateix Centre de Titelles de dilluns a divendres de 9.30 h a 15 h. També es poden adquirir el mateix dia de les actuacions de 10 h a 13h al CaixaForum.

18 de GENER a les 11 h i 12.30 h

Companyia: Centre de Titelles de Lleida

Espectacle: Kissu

Durada: 50 min

En Kissu, el cadell de llop, s’ha perdut. Creient que és un gosset abandonat, la Duna i el seu avi l’acullen a casa. Però què passarà quan aquests descobreixin que en Kissu és un llop?

Més informació: www.titelleslleida.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*