L’Arts Santa Mònica de Barcelona acull la presentació de Surtdecasa.cat, un projecte emprenedor que connecta creadors i públic d’arreu de Catalunya

#Surtdebarna @Surtdecasa

DIA 15 DE GENER A LES 19.30H

ARTS SANTA MÒNICA (Les Rambles, 7 – 08002 – Barcelona)

FESTA #SURTDEBARNA

  • El pròxim 15 de gener a les 19.30h es presenta Surtdecasa.cat a l’Arts Santa Mònica amb la intenció de donar a conèixer el projecte al públic barceloní

  • La plataforma, que compta amb set edicions territorials, busca articular el panorama cultural català de forma descentralitzada i participativa

surtdebarna 2015 - cartell

Surtdecasa.cat, la primera plataforma digital cultural organitzada en xarxa  al territori català, es presenta el proper 15 de gener a l’Arts Santa Mònica amb una festa oberta al públic en la que assistiran persones vinculades amb el món de la cultura catalana. Amb el lema #Surtdebarna, els organitzadors proposen als barcelonins sortir de la ciutat i descobrir la gran oferta cultural i d’oci a les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona, Penedès, Empordà, Ponent i Vallès Occidental, territoris on hi ha una delegació d’aquest projecte comunicatiu.

Surtdecasa.cat neix de l’esforç emprenedor de 3 joves de les Terres de l’Ebre que aposten per la promoció i difusió de la cultura de proximitat. Darrere d’aquesta plataforma digital batega la voluntat de donar a conèixer, des de la modernitat i la professionalització, l’àmplia oferta i de qualitat de creadors catalans, ja sigui del vessant artístic, gastronòmic i turístic aprofitant les oportunitats que ofereix poder treballar en xarxa, promovent la interacció amb els públics i l’apropament col·laboratiu entre persones i territoris.

I amb aquest esperit es presenta la festa #Surtdebarna, on els assistents podran gaudir de les creacions tecnològiques dels artistes de Mediaestruch, la Fàbrica de Creació de les Arts en Viu del Centre de producció i creació artística L’Estruch (Sabadell); l’espectacle de dansa contemporània d’Ensemble Topogràfic; una degustació de productes de la terra i l’actuació de Diego Armando Dj (Bankrobber’Gang).

MÉS INFO

A Barcelona fan moltes coses, però fora de la capital també! Ha arribat el moment de presentar la plataforma cultural www.surtdecasa.cat al públic barceloní perquè tots siguem conscients que arreu de Catalunya hi ha molt per viure i descobrir! 🙂

Serà una festa on hi seran presents totes les edicions de Surtdecasa i que comptarà amb les actuacions de:

I un fabulós pica-pica amb productes de la terra provinents de Ponent, Camp de Tarragona, Penedès, Terres de l’Ebre i Empordà! Us llepareu els dits!

Ah! I també farem un #byebyebcn amb Cargoling, amb qui podreu guanyar una escapada de cap de setmana amb una de les seves furgonetes! Passeu pel photocall de Surtdecasa i participeu al sorteig! 😉

Cultura, proximitat, xarxa, diversió i bona companyia! Hi esteu tots convidats! 🙂 🙂 Ens veiem el dijous!

Entrada gratuïta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*