RAH-MON ROMA, NOMINAT ALS PREMIS ENDERROCK 2015

rah-mon-roma-premi2014

Coincidint amb el trentè aniversari de professió, en Rah-mon Roma ha estat nominat als Premis Enderrock 2015 en la categoria de “Millor disc per a públic familiar/infantil 2014”, per la reedició del CD Som Molta Colla, de Rah-mon Roma i Sopetes (amb direcció i producció de Marcel Casellas). El CD ha rodat per infinitat de llars, escoles, i algunes de les cançons formen part de materials escolars. Els espectacles d’en Rah-mon les han portat arreu en directe.

Ja hi ha oberta la segona tanda de votacions fins el 8 de febrer.

On i com votar?

Ho podeu fer després de registrar-vos clicant el requadre pertinent en aquest enllaç: http://www.enderrock.cat/premis/?IDdiari=1&rewrite=premis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*