Quatre propostes de circ seleccionades a la jornada de contractació Espai de carrer

Iter, de Serena Vione, és un dels espectacles seleccionats

La jornada tindrà lloc el 24 de març a Viladecans

Ja s’ha fet pública la llista d’espectacles que prendran part a Espai de Carrer, la jornada de contractació d’arts de carrer que tindrà lloc el 24 de març al Cubic de Viladecans. Un total de 89 espectacles han optat a la selecció final, amb un nivell nivell artístic i professional molt alt.

Tot i que en un principi les bases establien que se seleccionarien entre 6 i 8 espectacles, el jurat i l’organització d’Espai de Carrer han decidit elevar a 12 el nombre d’espectacles que es presentaran el dia 24 de març davant tècnics municipals i programadors de tota Catalunya.

Les companyies i espectacles seleccionats han estat (per ordre alfabètic):
– Companyia: CampiQuiPugui – Espectacle: “Rats!”
– Companyia: Capicua Circ – Espectacle: “Entredos”
– Companyia: Colectivo Oximoron – Espectacle: “La chaise d’animation”
– Companyia: Companyia Mar Gómez – Espectacle: “Entre tu i jo”
– Companyia: David Berga – Espectacle: “Automatarium”
– Companyia: Efímer – Espectacle: “Traps”
– Companyia: Factoria Circular – Espectacle: “Rodafonio”
– Companyia: Iron Skulls – Espectacle: “Sinestesia”
– Companyia: Les Filles Föllen – Espectacle: “Thank you for dancing”
– Companyia: Mister Dyvinetz – Espectacle: “Vari”
– Companyia: Serena Vione – Espectacle: “Iter”
– Companyia: Tombs Creatius – Espectacle: “L’estrany viatge del senyor Tonet”

Espai de Carrer està organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya mitjançant l’Àrea de Mercats de l’Institut de les Empreses Culturals (ICEC), l’Ajuntament de Viladecans i el Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans, amb el suport l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), l’Associació Professional de Teatre Per A Tots Públics (TTP), l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) i l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPDC), i la complicitat de la Plataforma d’Arts de Carrer (www.artsdecarrer.cat).

Publicat a http://www.apcc.cat/noticies/701/quatre-propostes-de-circ-seleccionades-a-la-jornada-de-contractacio-espai-de-carrer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*