La Xarxa Ulldecona ha omplert l’escenari de bon teatre

La temporada estable de teatre professional “Dissabtes de Teatre”  que Xarxa Ulldecona  programa des de fa onze anys al municipi va acabar aquest dissabte amb la representació de l’obra  de la companyia lleidatana Xip Xap, “ La veritable història dels 3 porquets “.

L´ocupació de sala s´ha situat en 4.867 espectadors d´’un total de nou companyies que han estat presents a Ulldecona des dels l´inici de la temporada, un balanç que l´organització valora de fructífer confirmant-se així la previsió inicial d’un ascendent nivell d’ocupació.

La viabilitat de la programació es garanteix amb el recursos de taquilla, un conveni de col·laboració amb l´ajuntament i permet acostar a Ulldecona i a tot el territori el teatre familiar amb les diferents disciplines, circ, teatre, màgia, música, clown i dansa.

La programació de Xarxa Ulldecona, coordinada pel grup Ull de Teatre, té la garantia d’espectacles professionals i de qualitat que han funcionat molt bé a Barcelona i a la Fira de Teatre Infantil i Juvenil d’Igualada, punt de referencia nacional  del teatre familiar.

Dissabtes de Teatre forma part del circuit Xarxa present a 24 comarques del país com a referent  cultural, educatiu i d´esbarjo  i aspira a continuar treballant amb el mateix objectiu: mantenir el compromís amb la llengua, la societat i la cultura a través de les arts escèniques per tal que els xiquets i xiquetes gaudeixin de la seva infantesa i que entenguin el teatre, ja des del seu primer contacte, com una eina permanent d’enriquiment personal i alhora col.lectiu.

La dotzena temporada començarà el dissabte 19 de setembre d’enguany amb noves propostes de gran qualitat i en primícia al territori.

Els lleidatans  Xip Xap a Ulldecona
Foto: els lleidatans  Xip Xap avui dissabte a Ulldecona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*