Més de 3.000 espectadors veuen ‘El Món del Màgic d’Oz’ de La Faràndula de Sabadell

Joventut de la Faràndula ha tancat aquest cap de setmana el gran èxit de la temporada passada, El Món del Màgic d’Oz. L’adaptació del famós clàssic de L.F. Baum, adaptat per Quim Carné, i sota la direcció d’aquest amb l’ajuda de Dolors Castellví, ha reunit més de 3.000 espectadors en les 6 representacions del muntatge.

Com a protagonistes de l’aventura trobem el personatge de Dorothy, interpretada per Alba Grau, el divertit Espantaocells, encarnat per Xavi Clapés, el tendre Home de llauna, representat per Miquel Roselló i el poruc Lleó, de la mà de Marc Granado. Tots ells, perseguits per la malèfica Bruixa, interpretada per Jèssica Martín.

La música ha estat composada expressament pel muntatge, de la mà de Joan Bta. Torrella, amb les coreografies creades per la Montse Argemí de l’escola de dansa Bots i amb la direcció musical d’Alba Valero.

El públic ha pogut gaudir d’una història fabulosa, explicada a través d’una versió dinàmica i espectacular, amb una nova posada en escena, decorats renovats i cançons en directe que amenitzaran i acompanyaran als personatges en tot moment de la representació.

Més informació: www.joventutdelafarandula.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*