Fundació Xarxa celebra l’assemblea anual de patrons

FUNDACIÓ XARXA CELEBRA L’ASSEMBLEA ANUAL DE PATRONS

L’assemblea ratifica els comptes anuals i proposa nou president

El passat diumenge 22 de març a Martorell, els patrons de les diferents localitats xarxa de Catalunya, es van reunir a Martorell per realitzar l’assemblea ordinària anual per tal d’aprovar la memòria i comptes de l’any 2014 i de ratificar els pressupostos i programa d’activitats per l’any 2015. La Fundació Xarxa., a través del seu president Jaume Amigó, va repassar les dades relatives a l’any 2014, les quals s’han mantingut estables respecte l’any anterior.

El circuit de programació estable va suposar més del 80% de les funcions en l’exercici de l’any 2014, i és que portar teatre a les poblacions xarxa és l’activitat més important de la Fundació i la que dóna sentit al moviment; més de mig miler de voluntaris arreu del territori català, fan possible que la seva població, gran o petita, disposi de programació estable de teatre per a infants i famílies.

També aquest passat curs escolar, el programa de la Fundació Xarxa “L’escola va de bolo” ha vist augmentada la seva activitat i gairebé 4.000 alumnes van poder assistir al teatre acompanyats dels companys de classe i els professors. Unes funcions escolars i de qualitat que permeten a molts infants accedir per primer cop al teatre.

Les diferents àrees de la Fundació, van fer un repàs de les activitats pròpies de les diferents comissions de seguiment, destacant el Tast d’Espectacles que es va realitzar el passat novembre i que, amb 3 edicions, ha aconseguit ser un referent per moltes companyies novelles de l’escena catalana, que amb el tast, tenen l’oportunitat de donar-se a conèixer.

La Fundació ha comptat durant aquest any 2014 amb altres activitats, ja consolidades, com ara el Festival de Titelles de Gavà, el FIT de Cerdanyola, la Mostra Butaka, i evidentment i en clau interna, les trobades de programació i de tardor de la Xarxa que es van celebrar a Argentona i Juneda respectivament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*