Tirant lo Blanc, una versió teatral de Roger Cònsul i Pere Planella del clàssic de Joanot Martorell, inicia una gira per diverses poblacions de Catalunya

Gràcies al conveni del Teatre Nacional de Catalunya amb l’associació d’equipaments municipals Teatres en Xarxa, l’espectacle Tirant lo Blanc es podrà veure en diverses poblacions de Catalunya. Les funcions començaran el 18 d’abril a Barberà del Vallès i finalitzaran el 26 d’abril a Sant Boi de Llobregat, i passaran per Tordera, Sant Joan Despí i Sant Andreu de la Barca.

Tirant lo Blanc, un espectacle dirigit per Pere Planella i produït  pel Teatre Nacional de Catalunya, l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona i Teatres en Xarxa, es va estrenar a la Sala Tallers del TNC el passat 18 de febrer en el marc de la 2a edició de la ITNC-Jove Companyia.

Funcions en gira:
Dissabte 18 abril: Barberà del Vallès, Teatre Municipal Cooperativa
Diumenge 19 abril: Tordera,  Teatre Clavé
Divendres 24 abril: Sant Joan Despí, Teatre Despí
Dissabte 25 abril: Sant Andreu de la Barca, Teatre Núria Espert
Diumenge 26 abril: Sant Boi de Llobregat, Teatre Can Masallera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*