XIV Premis d’Interpretació Musical del Conservatori de Música de Girona – INSCRIPCIONS FINS EL 28 D’ABRIL

XIV Premis d’Interpretació Musical del Conservatori de Música de GironaEl Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona convoca un any més els Premis d’Interpretació musical, que enguany arriben a la catorzena edició.

L’objectiu d’aquest concurs és aconseguir la motivació dels alumnes i engrescar-los en l’estudi de la música, ja que aquest és un treball que requereix molta dedicació i esforç. Com veureu, s’hi pot participar en totes les modalitat d’instruments. Tot plegat, perquè els joves músics trobin un nou repte en el seu camí entorn la música.

Iniciatives com aquesta volen, per damunt de tot, ajudar els alumnes en el seu trajecte per buscar objectius amb els que fixin una recompensa al seu treball. El fet de participar ja és un premi i per això confio que el màxim nombre d’estudiants de les escoles i conservatoris del nostre país s’animin a inscriure-s’hi.

Lluís Caballeria
Director acadèmic Conservatori Isaac Albéniz de la Diputació de Girona

MÉS INFORMACIÓ I PREMIS

INSCRIPCIONS (fins el 28 d’abril)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*