Kacu Mensi prepara la tercera edició del FITKAM 2015

kacumenci

CONVOCATÒRIA DE RODA DE PREMSA

L’Associació de Professionals del Teatre Infantil i Familiar Kacu Mensi, amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Montmeló, organitza la tercera edició del FITKAM, el Festival Infantil de Teatre Kacu Mensi a Montmeló, que es celebrarà el 30 I 31 DE MAIG DE 2015.

Per tal de presentar la programació i les novetats d’aquesta edició, les dues entitats convoquen una roda de premsa que es celebrarà demà dimecres dia 29 D’ABRIL A LES 10.30 HORES, a l’Ajuntament de Montmeló.

Hi assistiran Antoni Guil Roman, Alcalde de Montmeló; Lluís Rovira, president de l’Associació de Professionals del Teatre Infantil i Familiar Kacu Mensi; i Joan Sors, Director Artístic del FITKAM 2015.

CONVOCATÒRIA DE RODA DE PREMSA FITKAM 2015
DIA: Dimecres 29 d’abril
HORA: 10.30 hores
LLOC: Ajuntament de Montmeló
Plaça de la Vila, 1 – 08160 Montmeló (Barcelona)

INFORMACIÓ ADDICIONAL:
Tots els professionals de premsa, com els del sector de les arts escèniques i els programadors, podeu fer la inscripció al festival i la reserva pels espectacles a través del formulari que trobareu a la web de Kacu Mensi: www.kacumensi.cat

SOBRE KACU MENSI:
Kacu Mensi és una associació que aglutina professionals de diferents àmbits del teatre infantil i familiar que treballen per la projecció, protecció i dinamització del sector. Una associació formada per artistes, companyies, productores, distribuïdores i sales d’exhibició. Professionals que creen, promouen i defensen les arts escèniques per famílies, infants i joves.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*