La Fira de Titelles de Lleida tanca la seva 26a edició amb 32 actuacions exhaurides

26a Fira de Titelles de Lleida

– Demà es realitza la darrera actuació a la planta de pediatria de l’Hospital Arnau de Vilanova

– S’ha mantingut la xifra d’espectadors, més de 35.000

– En l’acte de cloenda es fan públics els guanyadors dels Premis Drac d’Or

La Fira de Titelles de Lleida tanca la seva 26a edició amb un balanç molt i molt positiu. S’ha registrat una gran afluència de públic, mantenint la xifra de l’any passat, amb més de 35.000 espectadors, un 95 % de les entrades exhaurides, i els carrers i places plens a vessar.

La programació ha encaixat molt bé entre els més de 300 professionals acreditats, de procedència nacional i internacional –procedents de països com Canadà, Dinamarca, Alemanya, Bèlgica, França, Regne Unit, Itàlia i Portugal – que ja han contactat algunes de les 23 companyies presents a la Fira, i que poden resultar en noves actuacions per a aquestes en altres festivals, teatres i programacions.

L’Espai PRO segueix establint aquest punt d’intercanvi entre professionals esdevenint un espai per a la contractació dels espectacles que s’han programat a la Fira de Titelles de Lleida.

L’Espai PRO segueix essent un punt d’intercanvi entre professionals i un espai aparador per a la contractació dels espectacles que s’han programat a la Fira de Titelles de Lleida.

Les activitats paral·leles també han gaudit d’una gran afluència de públic i professionals. També el públic s’ha bolcat més que mai en la vessant popular i de festa de la Fira, adquirint les entrades amb més antelació que mai. El fet que fos una cap de setmana de pont ha facilitat que acudís a Lleida públic vingut d’arreu de Catalunya, i fins i tot l’assistència d’una cinquantena d’usuaris culturals provinents de França.

Tot i poder fer-ne avui un balanç, la darrera actuació es realitzarà demà a la planta de pediatria de l’Hospital Arnau de Vilanova, per als infants que hi estan ingressats.

En l’acte de cloenda, dirigit per Enric Pinyol i amb l’actuació de la companyia peruana Ines Pasic, s’han lliurat els Premis Drac d’Or. En un document adjunt, detallem la llista de guanyadors dels Premis Drac d’Or, que us preguem no publiqueu fins les 23.00 h del dia d’avui, en què ja s’hauran fet públics els guanyadors a la Nit de Premis.

Fira de Titelles de Lleida 2015 - Fotos(2) Fira de Titelles de Lleida 2015 - Fotos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*