Oberta la convocatòria al CultSurfing per a professionals del sector cultural – cultsurfing.cat

logo negre
CultSurfing és un programa impulsat per la Direcció Barcelona Capital de l’Institut de Cultura de Barcelona i la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural de la Generalitat de Catalunya ideat per a crear connexions entre projectes culturals singulars dels Països Catalans.
 
Com en el CouchSurfing (xarxa que permet als seus usuaris ser hostes i establir amistats arreu del món), CultSurfing és una xarxa per descobrir nous projectes, intercanviar experiències i establir connexions entre àmbits culturals i territoris.
 
L’objectiu és catalogar, connectar i donar visibilitat a projectes culturals singulars organitzats i/o produïts per entitats empreses, administracions, artistes, etc… en territori de parla catalana que volen ampliar el seu ressò. Paral·lelament, CultSurfing facilitarà el contacte amb premsa i patrocinadors, amb l’objectiu de millorar la difusió i d’establir ajudes econòmiques amb els projectes que les empreses patrocinadores seleccionin.
 
Amb aquesta finalitat, CultSurfing posa el potencial de la capitalitat de la ciutat de Barcelona al servei d’aquests projectes per tal d’incrementar la seva difusió i la connectivitat entre ells.
 
Per dur-ho a terme, el programa CultSurfing s’articula en dos eixos: el Catàleg Connecta i les Trobades Professionals.
 
El Catàleg Connecta és un programa per la recerca i posterior catalogació de projectes singulars de tot el territori de parla catalana. El seu objectiu és crear connexions i donar visibilitat a aquests projectes a través d’un catàleg en xarxa.
 
Les Trobades Professionals són unes jornades de treball obertes als professionals de la cultura. Aquesta tercera edició es durà a terme els dies 28 i 29 d’octubre de 2015 a l’espai Fabra i Coats – Fàbrica de Creació de la ciutat de Barcelona. Aquestes jornades tornaran a tenir com a objectiu posar en comú els projectes més singulars i esdevenir una plataforma que fomenti les connexions dins del sector i l’intercanvi d’idees entre disciplines, territoris i mecenatges.
 
Durant les jornades de 2014 es van presentar en directe els 24 projectes seleccionats d’entre els 120 presentats, es va presentar el catàleg de CultSurfing amb més de 60 propostes i es van crear espais d’interacció i connexió entre els assistents, com speedmeetingstaules sectorials o xerrades pràctiques per a ampliar el ressò i millorar el finançament dels projectes.
 
“Comparteix i intercanvia idees. Fes CultSurfing

Podeu participar de dues maneres:

  • Com a expositors del vostre projecte
Podreu inscriure els vostres projectes a través del formulari en línia aquí
 
A finals de juny donarem a conèixer els projectes seleccionats per la comissió avaluadora per a ser presentats en viu durant les jornades d’octubre i per a incloure al catàleg 2015. Consulta aquí les bases de participació.
  • Assistint i participant a les trobades professionals del 28 i 29 d’octubre
A partir de setembre obrirem les inscripcions a través de www.cultsurfing.cat per assistir a les jornades Cultsurfing del 28 i 29 d’octubre. Si heu presentat el vostre projecte a la convocatòria us enviarem un correu per a que ens confirmeu la vostra assistència directament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*