Festival Internacional DELTEBRE DANSA 2015

Comença el compte enrere per al Festival Internacional DELTEBRE DANSA 2015

El Festival obre al públic la seva nova pàgina web, amb tots els detalls de l’onzena edició

A poc més de 60 dies perquè comenci el Festival Internacional Deltebre Dansa 2015, aquesta tarda, s’ha obert al públic la pàgina web oficial, que recull totes les novetats de l’onzena edició del Festival.

Una pàgina web senzilla i intuïtiva, que conté tota la informació necessària per conèixer bé el Festival, el seu funcionament, els equipaments, les empreses i institucions que el fan possible, el seu equip, els serveis, etc. Una web dirigida a diversos públics: els ballarins professionals, els quals a partir de demà a la tarda, a les 16 h (hora local de Barcelona), ja podran realitzar les seves preinscripcions; els participants dels tallers d’iniciació, que aquest any augmenten fins a sis (Bollywood d’iniciació i avançat, dansa contemporània d’iniciació i avançada, introducció al hula-hoop i el taller de Dansa en Família); i al públic en general, que des d’aquest migdia, ja pot consultar tota la programació d’espectacles i el calendari de l’onzena edició del Festival.

En aquesta edició, Deltebre Dansa oferirà un total de més de 42 espectacles d’entrada gratuïta, que ompliran les nits del 6 al 19 de juliol. Una programació completa que, com sempre, combina dansa i circ contemporani internacional i d’alt nivell. Entre la programació, algunes sorpreses ebrenques com són les actuacions musicals del cantautor Joan Rovira, de Camarles, i el reconegut grup Pepet i marieta, d’Ulldecona.

Recordem que aquest any, entre les novetats, el Festival comptarà amb un sistema de reserva i validació d’entrades. La reserva es podrà fer a partir de la nit anterior a cada espectacle, a través de la pàgina web del Festival (www.deltebredansa.cat), de la web de Ticketea, a les taquilles (en el seu horari d’atenció al públic) i per telèfon (que es facilitarà uns dies abans que comenci el Festival).

El compte enrere per al Festival Internacional Deltebre Dansa 2015 ha començat. Visita la pàgina web i assabenta’t de totes les novetats!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*